top of page

WIE ZIJN WIJ

De BruggenBouwers - Het Bestuur

De BruggenBouwers

De Bruggenbouwers is een

Non-Gouvernementele Organisatie (NGO) die zich inzet voor het welzijn van de sociaal zwakkeren in de Surinaamse samenleving.

Alle bestuursleden werken onbezoldigd en op vrijwillige basis.

Sharda Ramautar

(Secretaris|Vice-Voorzitter)

Sharda is geboren in Suriname en in 1972 als kind naar Nederland geëmigreerd. Getrouwd en twee dochters. Is werkzaam binnen de publieke omroep als producer en programmamaker. Wil graag iets betekenen voor Suriname.

Ram Soekhoe

(Penningmeester)

Ram:Geboren in het district Nickerie, Suriname. Na het doorlopen van de middelbare school (dr. J.C. Miranda lyceum) in Suriname is hij voor de studie geneeskunde vertrokken naar Rotterdam (Erasmus universiteit). Thans is hij als Internist werkzaam in het Vlietland ziekenhuis te Schiedam en profileert zich verder in het Erasmus MC. 

Waar mogelijk zou hij met raad en daad zowel de Surinaamse medici als de gehele gemeenschap willen helpen in het opbouwen van het land.

Krishna Gopal

(Bestuurslid)

Krishna Gopal, is een innovator op het gebied van omgaan met geweld en agressie (beroepsmatig als privé) en een out-of-the-box denker. Zijn visie over de oplossingen gaan verder dan die van de gevestigde professionals. Zijn levensdoel is om het leven te veraangenamen door ontwikkelen van innovatieve inzichten in alle opzichten waarmee een mens dagelijks te maken heeft.

bottom of page